Weer op Nederlandse bodem

Na een hele lange reis zijn we weer op Nederlands grondgebied beland! Al met al viel het reuze mee, al was de overstap van 16 uur in Taipei wel erg lang. Pjotr heeft alleen van het laatste gedeelte de vliegreis meegemaakt, want aangezien we telkens ‘s nachts vlogen lag hij of net voor we het vliegtuig ingingen te slapen, of al voordat we opstegen. Djerie heeft heel wat filmpjes bekeken en wij kwamen onze tijd ook wel door met een filmpje, wat slapen, eten (tijdens iedere vlucht kregen we een maaltijd en soms zelfs twee, dus dat waren 6 maaltijden) of gewoon wat kletsen. Morgen wordt al een drukke dag, want er moet van alles geregeld worden, zoals het inschrijven in Nederland, een woning en werk zoeken, verzekeringen, enz. Maar het voelt goed, we hebben een geweldige reis gemaakt die we nooit zullen vergeten en hebben weer zin om aan de slag te gaan, een nieuwe uitdaging tegemoet.

Advertisement

6 thoughts on “Weer op Nederlandse bodem

 1. Nicovdlaan

  Welkom terug.

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Op 6 jul. 2014 om 18:39 heeft Zeemuis Blog het volgende geschreven:

  Reply
 2. cschoon

  Hallo Zeemuis,

  Welkom terug op Nederlandse bodem, ik ga waarschijnlijk morgen richting Australie 😉
  Als alles wat rustiger is moeten we maar even een ontmoeting regelen.

  Groetjes,

  De MERO crew.

  Reply
 3. calafellhumberto

  Hallo family,weer een nieuw begin,succes ermee.hee Jeroen,de komende week vaar ik naar Maleisia,wil in de langkawi eilanden ( legaal) gaan charteren misschien een idee,om jullie daar de klanten te organizeren ,delen de opbrengst veel groetjes allemaal en hoop goede berichten te horen o ja wil ook deliverys gaan doen van Thailand door de rode zee. Nu eerst een jacht van thailand terugvaren naar new Zealand,vanaf september,maar eerst nog daar heen varen,6500 mijl,dus word weer heel wat gevist onderweg hoop ik. moet de Zeemuis nog eens ergens heen gevaren worden laat maar horen

  saludos en geluk
  humberto

  Reply
 4. Marjolein en Maarten

  Toch wel een koude douche, hoor, om te lezen dat jullie het werken daar niet is gelukt. We wensen jullie heel veel sukses met het opnieuw settlen in Nl, en denken met veel plezier terug aan de tijd dat we elkaar leerden kennen in Portugal en aan de tijd op de Canarische eilanden.
  Liefs van ons, Marjolein en Maarten, Mobilae.

  Reply
 5. Maarten en Marjolein

  Lieve ex-zeemuizen,
  Wat mooi om te lezen dat jullie nu toch ook weer zin hebben om in Nederland weer een leven op te bouwen. Toch moet het als heel jammer voelen dat Nw Zeeland niet haalbaar bleek te zijn. Jullie waren er zo van overtuigd. Neemt niet weg dat Nederland ook een prachtig land is! De knop in jullie hoofd is blijkbaar alweer omgezet, dus het gaat jullie vast lukken om een mooie en fijne plek in NL te vinden.
  Heel veel succes daarbij en we hopen toch nog ergens te lezen waar jullie gaan belanden en wat voor werk er gedaan zal gaan worden. Ook veel succes met de verkoop van Zeemuis.

  Wij zeilen in prachtig Griekenland nu en genieten volop. De Mobilae doet het fantastisch!
  Houden we af en toe contact? Wat ons betreft graag.
  Hartelijke groetjes,
  Maarten en Marjolein en hondje Pien.
  http://www.Mobilae.waarbenjij.nu

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s