Landrotten

De bus is geweldig en we hebben de 4×4 regelmatig nodig. Op het strand en mooie onverharde weggetjes. We hebben het puntje van het noordelijkste deel al redelijk verkent, maar op de kaart is het maar een heel klein stukje. Dit gaat nog wel even duren voordat we alles hebben bewondert. En dat is ook werkelijk wat we nu doen, we bewonderen dit prachtige land. Nog steeds onbeschrijfelijk mooi is het hier en we ontdekken steeds weer iets nieuws. Vandaag waren het de reuzen van bomen die ons aan het gapen kregen. Kauri bomen heten ze en zijn soms ruim duizend jaar oud. Prachtig rechte zuilen die hoog boven het gewoon bos uit steken en daar hun kruinen spreiden voor de zon. Echt heel bijzonder.

Morgen gaan we terug naar Opua omdat maandag Zeemuis uit het water moet.
Drop heeft iets onder de leden waardoor ze nog 14 dagen langer bij de quarantaine moet blijven. Ze krijgt nu een antibiotica kuurtje en dan is ze daar ook weer van af. Waarschijnlijk heeft ze ergens iets van een rat opgelikt, maar goed dat we het nu ontdekt hebben. Die 14 dagen gaan we maar gebruiken om te klussen, misschien krijgen we Muis wel af voordat we Drop moeten ophalen en kunnen we gaan en staan waar we willen.

Advertisement

1 thought on “Landrotten

  1. Betty

    Bedankt voor jullie mail ik vind het heerlijk alles te volgen ,en geweldig dat jullie dit doen wat een energie doe je daar op zeg .en geweldig dat jullie di t meemaken een tikkeltje jaloers ben ik toch wel hoor !! Deze foto’s ook wat een belevenis xxxxxbetty

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s