Het einde van het Caribe

Eindelijk zijn we aangekomen op Aruba.
We hebben nog een week geklust op Curacao aan de boot terwijl we bij Curacao Marine aan de sint Anna baai lagen. Nu heeft de boot een stevige stootrand en hebben we de watertanks gespoeld. Het is een goede plek om te klussen, maar let op! ze proberen je van alles en nog wat te berekenen dus afspraken maken vooraf is noodzakelijk. Bij ons is alles goed gegaan, maar bij andere was de rekening wel erg hoog. Hierna naar West-punt en daar nog een dagje gelegen en een verassende laatste toer gemaakt met mensen die op het eiland wonen maar ook werken en leven tussen het “gewone” volk! Weer een heel ander beeld van het eiland en ook weer heel verrassend geweldig.
Ik, Jeroen vind het eiland als een sticker die je niet van je handen kunt krijgen als je hem verkeert hebt vastgepakt.
Maar na 12 uurtjes zeilen en inklaren ed. lagen we net na donker aan ons anker voor Oranje stad en gaan we direct aan de wal om dit paradijsje te ervaren, maximaal 5 dagen mogen we blijven anders moeten we de boot tijdelijk gaan invoeren…….bureaucratie of goed geregeld? We moeten het nog ervaren.

1 thought on “Het einde van het Caribe

  1. Betty

    Was erg blij je stem even te horen .en ik zal er over nadenken de reis te maken ,maar wat zeggen ze dan ,,,,,,,,Dan verkoop je toch je boot !!!!!!! Xxx Betty

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s